top of page

Frans Violet 'Président du Jury' op de Franse Brassbandkampioenschappen

Bijgewerkt op: 29 jul. 2021


Dit weekend zal onze dirigent, Frans Violet, zetelen in de jury van de 10e "Championnat National de Brass Band", de Franse Nationale Brassbandkampioenschappen. Hij werd benoemd tot voorzitter van de jury. Hoewel de brassbandbeweging in Frankrijk nog vrij recent is, neemt het aantal deelnemers en daarmee de concurrentie jaar na jaar toe.

Brass Band des Hauts de Flandres

Onze solohoorn, Tine Doom, zal dit weekend ook aanwezig zijn op de kampioenschappen. Ze werd gevraagd door 'Brass Band des Hauts de Flandres' om hun altsectie te versterken. Onze Bb Bas en gastdirigent van YBBW, Guy Audenaert, bereidde de voorbije twee weken 'Brass Band des Hauts de Flandres' voor op het concours. We zijn vereerd dat de Franse brassbands rekenen op de ervaring en het vakmanschap van de Belgische brassbandwereld en wensen alle deelnemers veel succes!


6 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page