top of page

Word lid

 • Populair

  Ere Lid

  50€
  Elk jaar
  Wilt u ook graag lid worden van onze brassbandfamilie?
   
  • Gratis toegang op onze concerten in eigen beheer
  • VIP-behandeling op concerten
  • Uitnodiging voor alle activiteiten

Om financieel en organisatorisch als vzw goed te functioneren en wij ook een hoge muzikaliteit en kwaliteit willen blijven garanderen, is Brassband Willebroek steeds op zoek naar mensen, bedrijven en/of organisaties die onze vereniging financieel willen steunen. Zo worden alle financiële middelen aangewend om onze artistieke en muzikale doelstellingen te bewerkstelligen.

Wilt u ook graag lid worden van onze brassbandfamilie en deel uitmaken van een groep fantastische vrienden die musiceren met passie?

 

Als Ere Lid bieden wij u de kans om voordelig van onze VIP-behandeling op A Concert of Legends te genieten. Als u interesse heeft in deze formule, gelieve contact op te nemen alvorens een lidkaart te bestellen.

Gift

Fiscaal aftrekbare gift

Je kan Brassband Willebroek steunen met een fiscaal aftrekbare gift. Deze giften worden optimaal aangewend om onze artistieke en muzikale doelstellingen te bewerkstelligen. Vanaf € 40 ontvang je hiervoor een fiscaal attest dat in de personenbelasting recht geeft op een belastingvermindering van 45% op de betaalde sommen. Een gift storten kan op rekeningnummer IBAN BE26 0680 8462 3029 / BIC GKCCBEBB met de mededeling ‘Gift’.

bottom of page