top of page

Brassband Willebroek verwelkomt twee nieuwe muzikanten!

Bijgewerkt op: 29 jul. 2021


Brassband Willebroek verwelkomt opnieuw een nieuwe topmuzikant: Jelle Thijs op tuba. Jelle studeerde Tuba aan het Koninklijk Conservatorium van Antwerpen bij Hendrik Jan Renes. Sinds 2012 speelt hij professioneel bij de Koninklijke Muziekkapel van de Belgische Marine. Jelle begon zijn brassbandcarrière op jonge leeftijd bij Festival Brass Band en versterkte af en toe ook andere brassbands. Nu voegt hij zich bij de bassectie op Bb Bass en draagt op deze manier bij aan de typische BBW-basis van 3 Bb-bassen en 2 Eb-bassen.

Steffi Van den Sande

Met de terugkeer van Steffi Van den Sande krijgt ook het cornetgedeelte op de achterste rij versterking. Steffi was enkele jaren geleden al BBW-lid, maar moest wegens hogere studie een pauze nemen. Welkom Jelle en Steffi!

80 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page