top of page

Deelname aan Vlaams Open 2014 geannuleerd!

Bijgewerkt op: 29 jul. 2021


Zowel Brassband Willebroek als Young Brass Band Willebroek hebben beslist om niet deel te nemen aan de Vlaams Open Brassbandkampioenschappen. Beide bands zouden anders zonder drie van hun bandleden moeten spelen. Aangezien we het heel belangrijk vinden om met alle leden mee te doen, voelen we ons verplicht om deze editie van het Vlaams Open over te slaan.

Divisie B

Wij betreuren het dat het reglement van de lagere divisies is gewijzigd en dat wij als alternatief geen toestemming hebben gekregen om alsnog met YBBW in een hogere divisie te participeren. Toch zullen enkele van onze leden in het publiek aanwezig zijn om het Vlaams Open, een prachtig initiatief in het Vlaamse Brassbandland, te steunen.

Veel succes aan alle deelnemende bands!

1 weergave

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page