top of page

Solistenconcert Brassband Willebroek

Bijgewerkt op: 29 jul. 2021


Laat 26 oktober zeker open, want regerend Belgisch kampioen Brassband WIllebroek nodigt je graag uit voor haar jaarlijks solistenconcert!

Na een succesvolle deelname aan de European Brass Band Championships in Perth, Schotland, en een welverdiende zomervakantie, begonnen de leden van Brass Band Willebroek aan hun voorbereidingen voor de volgende Belgian Brass Band Championships, waar ze er alles aan zullen doen om hun Belgische titel te verlengen. Het solistenconcert zal hun eerste test zijn en zal de standaard zijn voor het volgende kampioenschap, dat voor het eerst zal worden gehouden in de 'CC Zwaneberg' in Heist-op-den-Berg. Zowel het verplicht werk als het eigen gekozen stuk van Brassband Willebroek worden tijdens het concert uitgevoerd.


Ster solist

Ook Brassband Willebroek presenteert met trots haar centrale gast van de avond. Dit jaar heeft de band wederom een ongelooflijk getalenteerde speler als gastsolist om voor te stellen. Niemand minder dan Gary Curtin zal alles geven en je laten genieten van zijn muzikale talent en ongelooflijke virtuositeit. Gary is de principal euphonium van de legendarische en beroemde Black Dyke Band. Twee jaar geleden konden we Richard Marshall (principal cornet) als gastsolist op ons jaarlijkse solistenconcert krijgen, nu zijn we erg verheugd om weer een sterspeler van 's werelds beroemdste brassband te verwelkomen.

Praktische info

Dirigent Frans Violet en Brassband Willebroek nodigen u graag uit voor hun solistenconcert op 26 oktober 2014. Gastsolist is euphoniumspeler Gary Curtin (Black Dyke Band). Het concert vindt plaats op de 'CC Zwaneberg' (Cultuurplein 1, 2220 Heist-op-den-Berg) en begint om 19:30 uur. Tickets zijn hier en bij onze muzikanten verkrijgbaar.

10 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page