top of page

BBW & YBBW aanwezig op eerste editie Cultuurmarkt Willebroek

Bijgewerkt op: 29 jul. 2021


Brassband Willebroek en Young Brass Band Willebroek nemen in samenwerking met de Academie voor Muziek en Woord deel aan de allereerste editie van de Cultuurmarkt van CC De Ster. Naast de infostands, die gebruikt worden om de programma's voor het nieuwe jaar te promoten, is er ook een kort optreden van Young Brass Band Willebroek.

Op zaterdag 20 september opent 'CC De Ster' op feestelijke wijze het nieuwe cultuurseizoen 2014-2015. En dit voor de eerste keer, dit zal plaatsvinden in de lokettenzaal van het oud gemeentehuis in de 'Van Landeghemstraat'. Deze voorheen saai ogende administratieve wijk is omgetoverd tot een polyvalente plek, die nu ruimte schept voor heel wat nieuwe mogelijkheden. Om het feestelijke karakter van de seizoensopening te benadrukken, wordt er een cultuurmarkt georganiseerd waarop alle cultuurorganisaties van Willebroek hun werk kunnen tonen en hun nieuwe programma voor het komende seizoen kunnen presenteren. Om 14.00 uur opent schepenen Bradt officieel het nieuwe cultuurseizoen en daarmee de cultuurmarkt. Maar liefst 16 organisaties zullen aanwezig zijn op de cultuurmarkt.

Optredens

Op het podium worden non-stop muzikale optredens verzorgd. Young Brassband WIllebroek staat gepland om 14u15, om 15u maakt Maaike Bradt de winnaar bekend van de ballonwedstrijd 'Dag van het Park', om 15u45 zal 'GOEZOT' (afdeling drama van de muziekacademie) het toneelstuk 'En maar niet willen sneeuwen' uitvoeren en om 17u neemt een combo van de muziekacademie het over.

Wie dorst heeft, kan zijn dorst lessen in het cultuurcafé, gelegen in de lokettenzaal.

Om 18u zijn alle infostands gesloten maar kan je nog genieten van stand-up comedian Nele Bauwens, die het nieuwe seizoen aftrapt in de schouwburg.


Bron: CC De Ster


6 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page