top of page

Kelly Helsen sluit zich weer aan bij onze percussiesectie

Bijgewerkt op: 28 jul. 2021


Brassband Willebroek heeft wederom goed nieuws, dankzij de terugkeer van één van haar oud-bandleden. Een paar jaar geleden had Kelly Helsen andere prioriteiten, tijdens de bouw van haar huis. Dit jaar kwam ze als toeschouwer naar het BBK. Op dat moment begon haar honger om weer bij de band te komen groeien. Enkele kleine herschikkingen in de percussiesectie maakten haar terugkeer mogelijk en sinds een paar weken repeteert Kelly weer met de band.

Kelly is een professionele muzikant: ze is 2e soliste in het Koninklijk Kapel van de Belgische Luchtmacht. In deze band is zij de collega van onze vaste euphoniumspeler Kevin Van Giel en 2e trombonist Wim Lauryssen.


Marimba

Kelly's liefde voor de marimba kan ze moeilijk verbergen. Na verschillende diploma's met grootste onderscheiding te hebben behaald, was ze succesvol op internationaal niveau met haar 3e plaats in de 'Internationale Competitie' in Fermo (Italië) in 2008. In 2007 eindigde Kelly op de 6e plaats in de driejaarlijkse “Universal Marimba Competitie” , wat de hoogste plaats ooit is voor een Belgische deelnemer aan de “Universal Marimba Competition”.

We zijn blij Kelly weer te mogen verwelkomen en wensen haar veel succes met de band!

47 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page