top of page

Workshop Katrina Marzella


Young Brassband Willebroek nodigt graag alle koperblazers en andere geïnteresseerden uit om op zaterdag 24 oktober een workshop door Yamaha-artieste Katrina Marzella bij te wonen.

Katrina Marzella wordt geprezen als één van de toonaangevende baritone speelsters van haar generatie. Haar muzikale ontwikkeling heeft ze te danken aan haar rijk gevulde brassband geschiedenis, ze groeide op in West Lothian, Schotland. In haar jeugd speelde ze in de West Lothian Schools Brass Band en was ze Principal Baritone van de National Youth Brass Band of Scotland en van de National Youth Brass Band of Great Britain. Momenteel is ze de Solo Baritone bij de huidige Europees kampioen, Black Dyke Band. Voor meer info over Katrina Marzella kan u terecht op haar website.

Waar & Wanneer?

Om 10u ’s morgens bent u welkom in het auditorium van de Academie voor Muziek & Woord Willebroek (Kerkstraat 2a – 2830 Willebroek), voor 5 euro kan u dan passief de workshop bijwonen.

8 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page