top of page

Geen Vlaams Open, wel All England Masters International


Brassband Willebroek behaalde op het Belgisch Brassband Kampioenschap een tweede plaats. Ondanks een mooie uitvoering van het keuzewerk, beloond met een score van 97%, was het dus niet mogelijk de twintigste titel binnen te halen. Brassband Buizingen zal als winnaar van het plicht- en keuzewerk deelnemen aan het Europees Brassband Kampioenschap te Lille.

Young Brassband Willebroek zal echter wel afreizen naar Lille om haar titel te verdedigen in de Premier Section van de European Youth Brassband Championships.

All England Masters International Brass Band Championship 2016

Brassband Willebroek ging op zoek naar andere wedstrijden in het voorjaar en hun oog is gevallen op The All England Masters International Brass Band Championship 2016 in Kettering, UK. Wegens te veel verplichtingen bij de muzikanten, zal er niet worden deelgenomen aan de Vlaams Open Brass Band Kampioenschappen in Mechelen.

11 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page