top of page

Dubbelconcert 2016


Brassband Willebroek & Young Brassband Willebroek nodigt u graag uit op hun jaarlijks Dubbelconcert op zaterdag 5 maart ’16 in de Gemeentelijke Schouwburg te Willebroek om 20 uur.

De Europese jeugdkampioen, YBBW, neemt net zoals vorig jaar deel aan de European Youth Brassband Championships 2016, dit jaar in de Nouveau Siècle Concert Hall te Lille. Zo zal het haar programma van de wedstrijd brengen met onder andere het plichtwerk Olympus van Philip Harper, gecombineerd met nog andere concertwerken.

Cambridge Variations

Brassband Willebroek zal dit jaar deelnemen aan The All England Masters International Brass Band Championship 2016. Cambridge Variations is speciaal voor deze wedstrijd geschreven in de beginjaren en dient dit jaar opnieuw als plichtwerk. Naast deze klassieker van Philip Sparke staan nog wat concertwerken op het programma zoals Dreamtime van Dan Price, een compositie met verteller.

Tickets kan u online verkrijgen via de link of via onze muzikanten.

3 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page