top of page

Europese Solisten in Brassband Willebroek!


The European Brass Band Association (EBBA) heeft zonet de deelnemerslijst van de European Soloist Competition in Lille (Frankrijk) bekend gemaakt. Brassband Willebroek is trots u mee te delen dat er maar liefst 3 solisten uit eigen band deelnemen aan deze prestigieuze wedstrijd.

Lode Violet (Principal Cornet), Jeroen Corneillie (Soprano Cornet) & Jonas Violet (Tutti Euphonium) zullen hun beste beentje voorzetten tegen de 25 andere deelnemers, in totaal zijn er 8 verschillende nationaliteiten.

Waar & Wanneer

U kan onze solisten aanmoedigen op dinsdag 26 april vanaf 10u in het Conservatoire de Lille, en op woensdag 27 april vanaf 10u in Tourcoing. De finale is op donderdag 28 april, waarvoor drie finalisten zullen geselecteerd worden. Zij spelen 's avonds om 20u onder begeleiding van Brass Band Nord Pas de Calais (o.l.v. Luc Vertommen).

7 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page