top of page

AFGELAST: Eindrecital Mathijs Coine & Stijn Aertgeerts


Wegens ziekte en overmacht zal het eindrecital van Mathijs Coine en Stijn Aertgeerts jammer genoeg verplaatst worden naar augustus, september. Datum wordt later meegedeeld. Stijn en Mathijs excuseren zich bij voorbaat en hopen u nog steeds te mogen verwelkomen op latere datum!

"Mathijs Coine en Stijn Aertgeerts nodigen u van harte uit op hun eindwerk aan het Koninklijke Conservatorium van Brussel. Zij brengen voor u een heel uiteenlopend programma, met medewerking van Brassband Willebroek.

Het eerste deel zullen zij naast het Duet van Boismortier begeleid worden door kwintet, kwartet en piano. Het tweede zal volledig begeleid worden door Brassband Willebroek onder leiding van Frans Violet.

Als grote finale van het concert zullen Mathijs en Stijn, het werk Twists Of The Mind van Stijn Aertgeerts in première brengen, samen met Brassband Willebroek.

Programma

- Boismortier

- Danielson (Kwartet)

- Danielson (Kwintet)

- Jim Self

- Piazolla

- Bach

Pauze

met Brassband Wilebroek

- The Irish Blessing (Traditional)

- Tuba Concerto (Gregson)

- Tuba Concerto (Sparke)

- Twists Of The Mind / Wereldpremière! (Stijn Aertgeerts)

Mathijs en Stijn hopen u allemaal te mogen verwelkomen op 20 juni in de grote zaal van het Conservatorium van Brussel. De inkom is gratis en de vrije gift zal volledig gaan naar de hoognodige restauratie van het conservatoriumgebouw.

Ze bedanken al op voorhand alle muzikanten die de begeleidingen op hun willen nemen, en Frederik Van Campenhout voor het ontwerp van de Affiche en Banner!"

17 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page