top of page

Brassband Willebroek gaat de zee in met Bremner Music


Brassband Willebroek zal komende periode kunnen rekenen op de steun van Bremner Music en meer bepaald hun wereldwijd bekend product, de sshhmute. Dirigent Frans Violet kijkt er naar uit om de Whisper Mute te kunnen testen op de grote podia zoals op de British Open volgende maand in de Symphony Hall te Birmingham.

Eerste contacten zijn drie jaar geleden in oktober 2013 gelegd door Betty Bremner en Principal Cornet, Lode Violet. De tevredenheid over de practice mutes - die wereldwijd toegejuicht zijn door artiesten als Alison Balsom, James Morrison & Christian Lindberg – was zeer groot: weinig toegevoegde weerstand, goede intonatie en je stoort niemand in de buurt wanneer je studeert.

Whisper Mute

Het nieuwe model, whisper on stage mute, heeft met haar dynamisch bereik de interesse opgewekt bij Brassband Willebroek om te gebruiken bij haar uitvoeringen. Zo kwam er begin vorige maand een akkoord in het drieluik Frans Violet, Lode Violet & Betty Bremner om de cornetsectie aan te vullen van deze mutes.

10 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page