top of page

Try-out Provinciaal Orkesttornooi 2016


Zaterdag 1 oktober 2016 organiseert Brassband Willebroek samen met Bravoer en de Koninklijke Fanfare Rumolduszonen Humbeek een try-out voor de provinciale orkesttornooien 2016, het evenement vindt plaats in het KFR Re-Mi Centrum te Humbeek.

Dit allemaal ter voorbereiding voor de provinciale orkesttornooien. Brassband Willebroek treedt aan op zondag 9 oktober om 19u05 in CC Zwaneberg te Heist-op-den-Berg. Koninklijke Fanfare Rumolduszonen Humbeek moet op zondag 2 oktober al haar beste beentje voorzetten in CC Asse terwijl Bravoer op zondag 9 oktober het beste van zichzelf geeft in het Lemmensinstituut te Leuven. De indeling van de try-out is als volgt:

18u: Open Repetitie Brassband Willebroek

- Sång till Norden / Lode Violet

- The Turing Test / Simon Dobson

19u40: Try-out Bravoer

- A Little Prayer / Evelyn Glennie, arr. Luc Vertommen

- The Saga of Haakon the Good / Philip Sparke

- Slavia / Jan Van der Roost

20u15: Try-out Koninklijke Fanfare Rumolduszonen Humbeek

- Vitae Aeternum / Paul Lovatt-Cooper

- The Essence of Youth / Stijn Roels

Waar: KFR Re-Mi Centrum - Kerkstraat 75, 1851 Humbeek / wanneer: zaterdag 1 oktober 2016 van 18u tot 20u40 / inkom: gratis

12 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page