top of page

Dubbelconcert 2017


Affiche Dubbelconcert 2017

Op zaterdag 18 maart 2017 organiseert Brassband Willebroek haar jaarlijks Dubbelconcert in de Gemeentelijke Schouwburg te Willebroek. Traditiegetrouw is het ook dit jaar met BBW's opleidingsorkest, Young Brassband Willebroek.

U zal wederom kunnen genieten van een spectaculair programma met premières, solistisch werk van Tim De Maeseneer & Kevin Van Giel met een tal van recente composities door Simon Dobson, Roger Derongé, Daniel Hall, Christopher Bond, Eric Ball, Peter Graham enzovoort. Dit natuurlijk geleid door recent benoemd Ereburger van Willebroek, Frans Violet.

Beide orkesten zijn in voorbereiding van hun respectievelijke wedstrijd. Young Brassband Willebroek verdedigt haar titel op de European Youth Brass Band Championships 2017 in Oostende met het plichtwerk Dimensions van Peter Graham. Brassband Willebroek is ook recent uitgenodigd door de European Brass Band Association op de European Brass Band Championships 2017, dit door afzeggingen van de Schotse en Zweedse brassbands. Zo zullen YBBW & BBW weer representatief zijn op het Europees toneel, en u kan ze al beide aan het werk horen op het Dubbelconcert!

Tickets kan u verkrijgen via ons verkoopkanaal of bij muzikanten van beide orkesten. Tipje van de sluier: Madness will come to you!

 

130 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page