top of page

A Concert of Legends, eindelijk!


Nog enkele weken en Brassband Willebroek zal eindelijk haar 40-jarig jubileum kunnen vieren met een spetterend concert, dit op zaterdag 30 oktober 2021! Naast de prachtlocatie San Marco Village en de VIP-formule met diner, zijn er nog enkele extraatjes waar de band u doet van watertanden.

Young Brassband Willebroek & Brassband Willebroek zijn trots om u twee internationale solisten voor te stellen: sopraan zangeres Anneke Luyten en Buffet Crampon artist, Vincent Lepape. Na deze optredens start een avond vol nostalgie met de All-Star Band en de Massed Band als spectaculaire afsluiter!


Daarnaast zal ook een van de topiconen uit de geschiedenis van BBW, Stef Pillaert, de avond presenteren alsof hij nooit is weggeweest. Heeft u na deze festiviteiten vol muzikale hoogtepunten nog niet genoeg? Dan kan je de beentjes losgooien met onze DJ d’ElmO!

Covid Safe Ticket


Het evenement zal bijgewoond worden door om en bij de 700 personen. Brassband Willebroek heeft besloten om daarom met het Covid Safe Ticket (CST) te werken zodat u de volle belevenis van het evenement kunt ervaren. Covid Safe Tickets die in aanmerking komen om toegang te bekomen: volledige vaccinatie, herstelcertificaat, PCR-test, snelle antigeentest (is geen zelftest!).

Vanaf donderdag 23 september zal het bestuur strikter omgaan met het terugbetalingsbeleid: tickets zullen na deze datum niet meer worden terugbetaald.

PS: Wij doen een warme oproep naar alle oud-muzikanten die graag nog eens samen op het podium willen zitten. Maak jij graag deel uit van de 40-jarige viering en wil je meespelen in de All-Star Band of de Massed Band? Geef zeker een seintje naar Nick Vandekerkhove via mail.


707 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page