top of page

Brassband Willebroek te gast in Tielen Muziekdorp


Brassband Willebroek is vereerd te gast te zijn in Tielen Muziekdorp. Tielen Muziekdorp is een project van het gemeentebestuur en de cultuurraad van Kasterlee. Met dit initiatief willen zij muziek promoten bij de Tielse inwoners door middel van concerten door Tielse verenigingen en muzikanten. Ook projecten en orkesten waar muzikanten uit Tielen in meespelen komen aan bod, zo komen ze bij Brassband Willebroek terecht.

Op het programma staan werken van onder andere Gavin Higgins, Rodney Newton, Christopher Bond tot zelfs Paganini. Ook jonge componisten van eigen bodem komen aan bod zoals Nick Van Elsen. Tijdens dit concert zullen ook eigen solisten uit het orkest aan bod komen met zowel lyrische melodiëen als uitdagende technische hoogstandjes.

Brassband Willebroek is momenteel in volle voorbereiding voor het Belgisch Brassband kampioenschap dat plaatsvindt eind november in Heist-op-den-Berg. Daarom zullen zij in Tielen Muziekdorp hun keuzewerk voor eerste maal uitvoeren. Een rede te meer om allen te komen kijken!

Inkom: €12 (t.v.v. 't Locomotiefje) Reserveren kan via: bbwreservatie@gmail.com of 0485/550094

26 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page