top of page

Deadline WSC 2020 nadert snel!


Op dinsdag 22 september is de eerste deadline voor inschrijving in de categorie “Vanaf 19 jaar”. De wedstrijd is al zeer populair bij vele koperblazers in Europa. Zo zijn er reeds inschrijvingen uit België, Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Duitsland.


De hoofdprijs in de categorie “Vanaf 19 jaar” bestaat uit een geldprijs van 1000 euro, de Frans Violet trophy, een voucher t.w.v. 600 euro bij Buffet Crampon (Besson) en een optreden als solist met begeleiding Brassband Willebroek.

Ook voor de tweede en derde plaats zijn fantastische prijzen te winnen: mooie geldprijzen, een wisselbeker en vouchers bij Buffet Crampon & Band Music Shop.


De categorie wordt gedurende de hele dag voorzien van een live stream door Yuja en er wordt ook live coverage voorzien door CU Brass.

Wanneer je ver moet reizen om deel te nemen aan de Willebroek Solo Contest kan je steeds overnachten in een hotel in de buurt van de zaal. Ook aan de thuisblijvers heeft de band gedacht: de categorie wordt gedurende de hele dag voorzien van een live stream door Yuja en er wordt ook live coverage voorzien door CU Brass.


Je kan deze week je filmpje nog insturen om deel te nemen aan de pre-selectie. Bezoek snel de website voor meer informatie en inschrijvingen. Veel succes!A Concert of Legends opnieuw uitgesteld vanwege corona


Op 31 oktober zouden we normaal gezien in een groots opgezet spektakel het 40-jarig bestaan vieren in de San Marco Village te Schelle. In deze speciale tijden hebben we zo lang mogelijk geprobeerd om het evenement toch te laten plaatsvinden. Net als wij hebben jullie ongetwijfeld ook een ongelooflijke honger naar cultuur en keken jullie uit naar dit concert.

Begin september hebben we jammer genoeg nog geen zicht op noodzakelijke versoepelingen om het concert te kunnen laten doorgaan. We zijn nog steeds verplicht om minstens 2 meter afstand te behouden tussen de muzikanten. Naast de praktische bezwaren (groter podium) komt deze maatregel het samenspel niet ten goede. Aangezien wij niet willen toegeven op onze eigen kwaliteitsnormen kunnen we jammer genoeg maar één beslissing nemen: het concert uitstellen.


De nieuwe datum voor het concert is 30 oktober 2021. Plaats van gebeuren en het concept van de avond blijft hetzelfde. Uiteraard blijven jullie tickets geldig. Heb je nog verdere vragen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

231 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page