top of page

Nieuwe datum voor A Concert of Legends!


Vandaag had een speciale dag moeten worden. Samen keken we allemaal uit naar een heel bijzondere avond: A Concert of Legends. Maar door de huidige crisis is livemuziek even een bijzaak geworden.


Wij zijn verheugd om jullie vandaag te kunnen melden dat de nieuwe datum voor het event vastligt op zaterdag 31 oktober 2020.

Het stond al in onze vorige communicatie, dus we bevestigen het hier nog eens: de gekochte tickets (VIP of Concert) blijven geldig. Indien je niet vrij bent op deze datum, dan volgen we vanzelfsprekend het ministerieel besluit van jongstleden in verband met het coronavirus. Dit betekent volledige terugbetaling op voorwaarde dat je kan bewijzen dat je niet vrij bent die dag.

We passen nu onze reclamecampagne aan en herlanceren de verdere verkoop van tickets (VIP of Concert) vanaf eind mei/begin juni.

Als je nog vrienden of kennissen hebt met interesse, er zijn nog altijd plaatsen beschikbaar!

 

Livemuziek mag dan tijdelijk een bijzaak geworden zijn, muziek is dat allerminst in deze tijden! Daarom bieden wij, de muzikanten en het bestuur van Brassband Willebroek, jullie graag volgend cadeautje aan:

We zijn ervan overtuigd dat deze video een lichtpuntje is en dat dit jullie een warm gevoel kan geven. Stuur deze link zoveel mogelijk door naar vrienden en familie maar vooral naar de helden van de zorgsector. Zij hebben onze steun nu meer dan ooit nodig.


We zien elkaar op 31 oktober in San Marco Village voor een spetterende avond!

Het bestuur & muzikanten van Brassband Willebroek

406 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page