top of page

Start nieuwe seizoen!


Naar jaarlijkse gewoonte trok Brassband Willebroek naar het Wapenplein in Oostende om er hun nieuwe seizoen te openen. Met een aangenaam programma, verwende de band de toevallige passant of bewuste luisteraar tijdens een zonovergoten dag aan de Belgische kust. Lode Violet bracht hier onder andere ook een avant-première van Roger Derongé’s Rhapsody for Cornet, een compositie in opdracht van zijn eerste solo CD "Rise" samen met Kevin Van Giel (euphonium) en Brassband Willebroek.

Het belooft weer een goed gevuld brassband-seizoen te worden met onder andere de opnames van de CD "Rise" op 25 en 26 augustus, de Internationale Taptoe in Willebroek op 2 september, een concert te Rotselaar op 29 september, ons jaarlijkse Solistenconcert met David Childs - met een Europese première van Gregson's Euphonium Concerto - ditmaal in CC Ter Dilft te Bornem op 27 oktober, een try-out BBK op 18 november en uiteraard het Belgisch Brassband Kampioenschap zelf op 25 november in Heist-op-den-Berg waar Willebroek zijn titel zal verdedigen!

Voor meer informatie over onze activiteiten, zie de rubriek Agenda en wij verwelkomen u graag op een van onze concerten!

178 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


bottom of page