top of page

Try-out EBBC 2018


Met nog net iets meer dan een week te gaan voor het Europees Brassband Kampioenschap van start gaat, organiseert Brassband Willebroek in samenwerking met Utrecht Brass en Brassband Schoonhoven op zondag 29 april een try-out concert in het ZIMIHC theater Zuilen te Utrecht (NL).

Om 15u30 opent brassband Schoonhoven A onder leiding van gastdirigent Russell Gray het concert. Schoonhoven zal tijdens de finale van de solistenwedstrijd de begeleiding van de finalisten voor haar rekening meenemen. Onze principal cornet, Lode Violet, en percussionist, Kjell De Raes, nemen beiden deel aan deze wedstrijd.

Na een korte pauze zal Brassband Willebroek, huidig Belgisch en wereldkampioen, het podium betreden. Zij brengen voor u het onder andere het wedstrijdprogramma bestaande uit het plichtwerk Time for Outrage! en hun keuzewerk. Met dit concert gaat de band haar laatste rechte lijn van de voorbereiding voor het EBBC in en hopen ze op vrijdag 4 mei en zaterdag 5 mei mee te kunnen concurreren met de top van de Europese brassband scene.

Benieuwd hoe Brassband Willebroek ervoor staat? Het EBBC is reeds uitverkocht, maar tijdens de try-out zijn er nog voldoende tickets te verkrijgen!

46 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page