top of page

Willebroek viert haar Europese jeugd- en wereldtitel!


Naar aanleiding van het behalen van de wereldtitel in Kerkrade afgelopen zomer door Brassband Willebroek en het behalen van de Europese jeugdtitel in Oostende door Young Brassband Willebroek, organiseerden de sponsors van Brassband Willebroek en de GO! Academie Willebroek een feestelijke receptie om de prestaties van beide bands extra in de verf te zetten.

Het was gezellig druk in het auditorium van de academie en iedereen werd rijkelijk voorzien van een hapje en een drankje waarna de muzikanten konden aanschuiven voor één of meerdere porties friet, gesponsord door de academie. Christine Segers, directie van de GO! Academie Willebroek, nam het woord om beide bands en in het bijzonder dirigent Frans Violet te feliciteren met hun prestaties. Maar het werd bijzonder stil toen ze het ellenlange palmares van Brassband Willebroek voorlas en sommigen konden het niet laten om er een traantje bij weg te pinken. Wanneer ook burgemeester Eddy Bevers het woord nam, werd meer dan eens duidelijk dat Frans ‘de tovenaar’ Violet de drijvende kracht is die Brassband Willebroek al bijna 40 jaar op topniveau houdt en steeds weer grenzen verlegt op muzikaal gebied. Als kers op de taart bood het stadsbestuur aan alle muzikanten een speciale pet aan met het logo van Willebroek en werden er plannen gesmeed voor een spectaculaire verrassing, waarover later meer...

Met dank aan...

(Young) Brassband Willebroek dankt al haar sponsors groot en klein voor hun bijdrage die de werking van de vereniging blijft ondersteunen. Een speciaal woord van dank aan Lemca Musical Instruments, Uitvaartbegeleiding Gorssen-Fonteyne en de GO! Academie voor Muziek en Woord Willebroek voor het organiseren van deze receptie!

73 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Komentarze


bottom of page