top of page

Brassband Willebroek op 'De Slimste Gemeente' op VIER!

Bijgewerkt op: 29 jul. 2021


Na een korte pauze is Brassband Willebroek meer dan klaar voor een nieuw muzikaal avontuur. Aanstaande woensdag brengt een cameraploeg van het tv-programma 'De Slimste Gemeente' een bezoek aan Willebroek. Het nieuwe seizoen van de tv-quiz, gepresenteerd door Michiel Devlieger, wordt in februari uitgezonden, dus wees niet verbaasd als je ons op televisie ziet.

Toerisme Vlaanderen Awards

Op donderdag 30 januari is Brassband Willebroek exclusief te gast bij de Toerisme Vlaanderen Awards in de Muntschouwburg in Brussel. BBW zal de muziek verzorgen voor dit evenement, waar tal van hoogwaardigheidsbekleders, waaronder Vlaams minister van Toerisme, Geert Bourgeois, aanwezig zullen zijn.

Toch blijft het belangrijkste vooruitzicht voor dit voorjaar het European Brass Band Championship in Perth. De weg ernaartoe is echter geplaveid met veel repetities, prestigieuze concerten en een uitdagend concours in eigen land. Bekijk onze kalender voor meer informatie over andere evenementen. En natuurlijk houden we je ook op de hoogte!

3 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page