top of page

Young Brass Band Willebroek zoekt nieuwe muzikanten voor prestigieus project!

Bijgewerkt op: 28 jul. 2021


YBBW, de jeugd- en opleidingsafdeling van meervoudig Belgisch en Europees Kampioen Brassband Willebroek en het orkest van de Academie voor Muziek en Drama van Willebroek, is op zoek naar gemotiveerde, jonge muzikanten. Voor de volgende instrumenten zoeken wij ambitieuze koperblazers en/of slagwerkers onder de 22 jaar:

- Soprano cornet

- Cornet

- Flugelhorn

- Eb Bas

- Bb Bas

- Percussion

European Youth Brass Band Contest

In 2015 organiseert de European Brass Band Association, in het kader van de European Brass Band Championships, een wedstrijd voor jeugdorkesten in Freiburg, Duitsland. YBBW wil graag meedoen aan deze wedstrijd en is daarom op zoek naar uitbreiding van het orkest met getalenteerde, jonge musici. Onze brassband repeteert en speelt op hoog niveau maar heeft ook ruimte voor meer recreatieve concerten en leuke activiteiten.


Heb je interesse om mee te doen, dan verwelkomen we je graag op onze repetities, die elke zaterdagochtend van 10u tot 12u in Willebroek plaatsvinden. Als je vragen hebt of meer informatie wilt, kun je hier contact met ons opnemen: brassbandwillebroek@gmail.com

5 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page