top of page

YBBW in nieuwe outfit!


Young Brassband Willebroek is vanaf heden niet meer te bewonderen in de klassieke zwarte polo’s. Na een lange zoektocht heeft bandmanager Jaak Kuterna een partner gevonden voor een nieuwe outfit. De band bedankt hierbij in het bijzonder de Academie voor Muziek & Woord Willebroek voor de sponsoring van de bedrukkingskosten.

We behouden de polo als kledingstuk, maar de kleur is wit. Ze zijn bedrukt met het logo van de Academie voor Muziek & Woord Willebroek en het nieuwe logo van Young Brassband Willebroek, ontworpen in 2013 door Wim Tillon.

EYBBC

Wie de première van YBBW in haar nieuwe outfit niet wil missen, zal naar Freiburg im Breisgau moeten afreizen. Op 3 mei, tijdens de European Youth Brass Band Championships 2015, zullen zij voor de eerste keer aantreden in de witte polo’s.

8 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page