Buitenlands weekend voor Brassband Willebroek


Op vrijdag 22 juli, daags na de Belgische nationale feestdag, reist Brassband Willebroek af naar Oostenrijk voor een concert in de reeks van de Innsbrucker Promenadenkonzerte voor de prachtige Innsbrucker Hofburg. De band is zeer vereerd deel uit te maken - op uitnodiging van de organisatie en in samenwerking met Besson (Buffet Crampon) - van het programma voor de zomermaanden van 2016.

Na een trip van meer dan 9u met de bus en een rustige nacht zal de band ’s anderdaags op zaterdag 23 juli om 19u30 optreden aan de binnenhof van de keizerlijke Hofburg van Innsbruck. De Innsbrucker Promenadenkonzerte vormen de hoogtepunten van elke zomer en vinden al 20 jaar lang plaats. Internationale militaire, politie- en burgerorkesten behoren, naast koperen-blaasensembles, brassbands en een bigband tot het standaard repertoire.