Owen Farr ster op het Solistenconcert

Young Brassband Willebroek en Brassband Willebroek geven een concert op zondag 27 oktober om 19:30 uur met als solist Owen Farr op althoorn. Dat vindt plaats in Cultuurcentrum De Ster in Willebroek.
Young Brass Band Willebroek Dit orkest met dirigent Lode Violet wist vorig jaar met een ongelooflijke uitvoering van Metropolis 1927 (Peter Graham) de titel in de tweede divisie op de Belgische Brassband Kampioenschappen te behalen. Dit jaar is de band niet aanwezig bij de kampioenschappen. Dit veelzijdige orkest zal op deze avond solist Owen Farr begeleiden in An Untold Story' (Paul Lovatt-Cooper) en in het door de solist zelf gearrangeerde 'Le Carnaval de Venice'. Verstilde momenten zullen er ook zijn met Glow (Eric Whitacre) en een deel uit Fraternity (Thierry Deleruyelle). 


Brass Band Willebroek Al 21 nationale titels behaald, maar nog altijd zeer gemotiveerd om op topniveau muziek te maken: Brass Band Willebroek en dirigent Frans Violet vormen nog steeds een ijzersterk team. Zij brengen een afwisselend programma met het verplichte werk BBK-kampioenswerk Dynasty (Peter Graham) en begeleiden solist Owen Farr tijdens Finale from Cello Concerto (Haydn, arr. Owen Farr) en Napoli (arr. Sandy Smith). Ook het keuzewerk voor de Belgische nationale kampioenschappen wordt op deze avond gespeeld.


Dit concert met solist Owen Farr is mede mogelijk door de steun van Besson.

Tickets kunnen worden besteld via brassbandwillebroek@gmail.com of telefonisch: +32 476 69 77 13

47 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontmoet ons op sociale media

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Spotify - White Circle

Brassband Willebroek is een klassiek muziek orkest

Contact

Kerkstraat 2A

2830 Willebroek

België

brassbandwillebroek@gmail.com

© 2019 Brassband Willebroek | Ondernemingsnummer: 0430.988.618 | Algemene Voorwaarden | Privacy Verklaring